Політика конфіденційності

У цій Політиці конфіденційності пояснюється, як компанія МойCar (далі — «Виконавець», збирає, використовує та розповсюджує інформацію про Користувача, отриману через онлайн-інтерфейси, що належать нам і керовані нами, у тому числі через сайт www.moycar.com (далі — « Сайт») Зверніть увагу, що використання Сайту також регламентується Публічною офертою.

I. Предмет політики конфіденційності

Ця Політика конфіденційності поширюється на інформацію, яку Виконавець одержує від Користувачів через Сайт.

Для доступу до деяких функцій Сайту Користувачеві необхідно надати інформацію, яка дозволяє його ідентифікувати (далі — «Персональні дані»): ім’я та прізвище, електронну адресу, телефон тощо.

Якщо Користувач не використовує такі функції або послуги на Сайті, збирається лише інформація, яка не дозволяє ідентифікувати користувача та є знеособленими даними.

Користувач несе відповідальність за достовірність персональних даних, які він надає Виконавцю. У разі надання недостовірних даних, Користувач не зможе використовувати всі функції Сайту та отримувати корисну інформацію, а Виконавець не зможе зв’язатися з Користувачем. Наприклад, завжди необхідно стежити за тим, щоб користувачем була вказана актуальна електронна адреса, оскільки це один з основних способів зв’язку з Користувачем.

Надаючи Персональні дані, Користувач погоджується з тим, що Виконавець може збирати, використовувати та розкривати їх відповідно до положень цієї Політики конфіденційності та Публічної оферти, а також вимог законодавства України.

Якщо Користувач не погоджується з цими умовами, він має право не надавати Виконавцю свої Персональні дані. У цьому випадку частина послуг та функцій для доступу до яких надання інформації, яка дозволяє ідентифікувати Користувача є обов’язковою, стануть для нього недоступними.

II. Згода на обробку Персональних даних

Відповідно до умов цієї згоди на обробку персональних даних Користувач послуг заповненням та надсиланням електронної форми на сайті www.moycar.com підтверджує, що він ознайомлений та згоден з умовами Публічної оферти та відповідно до ст. 11 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. № 2297-VI добровільно надає МойCar та його уповноваженим представникам та посадовим особам свою згоду на обробку без будь-яких обмежень персональних даних Користувача, зазначених в електронній формі та добровільно наданих для реалізації мети обробки в базі персональних даних «Клієнти».

Згода на обробку персональних даних надається Користувачем з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, а також відносин у сфері реклами та маркетингу відповідно до Цивільного кодексу України, Закону України «Про рекламу», Закону України «Про захист прав споживачів» , а також інших нормативно-правових актів.

Користувач надає Виконавцю та/або будь-яким третім особам право надавати йому будь-яку інформацію комерційного та/або інформаційного характеру про діяльність Виконавця та/або будь-яких третіх осіб електронною поштою, телефоном та/або SMS, а також будь-якими іншими засобами зв’язку.

Користувач також підтверджує свою згоду на передачу Виконавцем його персональних даних, включених до бази персональних даних «Клієнти», розпорядникам персональних даних та будь-яким третім особам виключно для зазначеної вище мети. Користувач не вимагає отримання повідомлення про передачу (розповсюдження) розпорядникам та третім особам його персональних даних, включених до зазначеної бази персональних даних.

Згода на обробку персональних даних надається Виконавцю безстроково.

Заповненням та надсиланням електронної форми Виконавцю Користувач підтверджує, що він повідомлений (а) про включення його персональних даних до бази персональних даних «Клієнти», що належить Виконавцю, мета збору та обробки персональних даних (згідно з зазначеною в цьому документі метою), а також про його права, передбачені ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», згідно з яким суб’єкт персональних даних має право:

  • знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження чи місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення про отримання цієї інформації уповноваженим їм особам, крім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, включаючи інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  • доступ до своїх персональних даних одержувати не пізніше ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред’являти мотивовану вимогу про зміну або знищення своїх персональних даних будь-яким власником та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно або є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням або несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, які є недостовірними або ганьблять гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися зі скаргами на опрацювання своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту у разі порушення законодавства щодо захисту персональних даних;
  • вносити застереження щодо обмеження права на обробку своїх персональних даних при наданні згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичного оброблення персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має йому правові наслідки.

III. Конфіденційність та безпека Персональних даних

Виконавець дуже серйозно ставиться до конфіденційності та безпеки персональних даних Користувачів. Виконавець дотримується стандартних фізичних, електронних та процесуальних заходів безпеки, щоб захистити дані, що ідентифікують особу Користувачів. Оскільки при передачі даних в Інтернеті неможливо забезпечити абсолютну безпеку, Виконавець не може гарантувати збереження даних, що ідентифікують Користувачів даних: існує ризик того, що зловмисники зможуть обійти нашу систему безпеки або перехопити передачу інформації Користувача в Інтернеті. Користувач зобов’язаний зберігати облікові дані в секреті і несе повну відповідальність. Зверніть увагу, що електронні листи та інші повідомлення, які надсилаються через Сайт або пошту Виконавця, не шифруються алгоритмами сайту.

IV. Внесення змін до Політики конфіденційності

Іноді Виконавець переглядає заходи щодо забезпечення конфіденційності, зокрема положення Політики конфіденційності.

Всі зміни та оновлення набирають чинності відразу після їх публікації на Сайті. Після внесення змін до Політики конфіденційності, Виконавець повідомляє про це в розумний термін: публікує повідомлення на головній сторінці Сайту та змінює дату набрання чинності в нижній частині цієї сторінки. Виконавець рекомендує періодично переглядати цю сторінку, щоб знати останні зміни Політики конфіденційності.